Perifeer

ScoVas geeft zich al in de eerste jaren van de oprichting gespecialiseerd op de interventie radiologie. Het team van onze clinical sales specialisten hebben allen een MBRT of vergelijkbare opleiding genoten om de medisch specialisten optimaal te kunnen voorzien van de juiste productinformatie en een juist advies. Sinds 2017 is ScoVas sales agent voor Abbott Medical. Abbott Medical is de wereldwijde marktleider van perifere interventie producten en heeft een compleet portfolio voor vrijwel alle interventies. Daarnaast is ScoVas authorized dealer van Andramed.

Bij de perifere interventieradiologie wordt via een kleine opening in de liesslagader minimaal invasieve onderzoeken en behandelingen uitgevoerd aan diverse afwijkingen in het lichaam. Met behulp van zeer gespecialiseerde producten worden deze ingrepen uitgevoerd.

De behandeling wordt met behulp van röntgen beeldvorming uitgevoerd. Patiënten met bijvoorbeeld claudicatio intermittens of slecht genezende wonden aan de benen worden door een interventieradioloog of vaatchirurg endovasculair behandeld. De interventieradioloog kan met katheters, ballonnetjes of stents de vernauwingen en verstoppingen behandelen zonder dat ingrijpende chirurgische ingrepen noodzakelijk zijn.

Health Line Corporation