Nieuw in Andramed portfolio: AndraValvulotoom Tip

Afgelopen week heeft het ScoVas team een product training gekregen van AndraMed. Deze training is gegaan over de AndraValvulotome TIP. Dit is de nieuwe variant op de AndraValvulotome die al een tijd op de markt is. 

Een valvulotome wordt gebruikt om de kleppen van een vene weg te snijden, zodat de vene kan worden gebruikt als slagader. Dit gebeurt tijdens een bypass operatie. De nieuwe AndraValvulotome TIP heeft een automatische self-sizing en self-centering technologie en de tip is gemaakt van nitinol. Nitinol heeft een geheugenfunctie waardoor deze optimaal is bij lichaamstemperatuur. De tip is atraumatisch én flexibel, gemaakt van HDPE (High Density Poly Ethylene). De AndraValvulotomeTIP beschikt over 3 blades met een diameterrange van 3 tot 6mm, heeft een 5F catheter en een shaftlengte van 1000mm.  Het grote verschil met de AndraValvulotome OTW is dat voor de AndraValvulotome TIP geen GuideWire nodig is. 

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordigers, John-Roy Veneberg, Tim klein Gunnewiek of Pascale de Wit.