Vertegenwoordigers ScoVas 2018

 

Geachte relatie,

 

Zoals u inmiddels ongetwijfeld heeft vernomen zal ScoVas Medical BV vanaf 1 januari 2018, in navolging van de Vascular Closure devices en de Amplatzer pluggen, als sales agent ook verantwoordelijk gaan worden voor het endovasculaire portfolio van Abbott.

Wij zijn hier ontzettend trots op en willen u als klant uiteraard de service garanderen die u van ons gewend bent de afgelopen jaren. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij een jonge, frisse en enthousiaste groep met vertegenwoordigers die voor u klaar staat.

Bij dezen willen wij graag ons team aan u voorstellen:

 

Thije Poort (26 jaar) 

 

Thije woont in Noord-Groningen en heeft in 2016 zijn HBO MBRT diploma gehaald. Hij heeft werkervaring als röntgen laborant in het Martini Ziekenhuis en is sinds mei-2017 in dienst als clinical sales specialist bij ScoVas. Thije zit op dit moment in zijn afrondende fase voor wat betreft zijn certificeringsproces Abbott. Inmiddels heeft hij de afgelopen periode veel ervaring opgebouwd met de Abbott producten, waardoor hij op 1 januari 2018 startklaar is om u van dienst te zijn.

Thije zal verantwoordelijk worden voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland en Flevoland.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Thije via thije@scovas.nl

of 06 11 46 65 93.

 

Kim van Ruitenbeek (24 jaar) 

 

Kim woont in Amersfoort en heeft in 2015 haar HBO oefentherapie Cesar diploma gehaald. Vervolgens heeft ze patiënt ervaring opgedaan als verzorgende in de thuiszorg en dit jaar de stap naar ScoVas gemaakt. Kim zit op dit moment ook in haar certificeringsproces voor de Abbott producten wat zeer voorspoedig verloopt. Kim zal dus net als Thije vanaf begin 2018 meteen tot uw beschikking staan.

Kim zal verantwoordelijk worden voor de provincies Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Kim via kim@scovas.nl of 06 15 59 07 54.

 

Tim klein Gunnewiek (25 jaar) 

 

 

Tim woont in Harreveld en heeft zijn HBO MBRT diploma gehaald in 2014. Na ruim 3 jaar in de Gelderse Vallei Ede gewerkt te hebben als gespecialiseerd interventie laborant werd het voor Tim tijd om een volgende stap in zijn carrière te zetten. Hij is ervan overtuigd deze bij ScoVas te hebben gevonden. Door zijn specialisatie is Tim de afgelopen jaren al veel in aanraking gekomen met Abbott producten.

Tim zal verantwoordelijk worden voor de provincies Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Tim via tim@scovas.nl of 06 20 72 56 50.

 

 

 

Marjolein Wever (31 jaar) 

 

Marjolein woont in Haarlem en werkt inmiddels alweer 2 jaar bij ScoVas. Ook Marjolein heeft haar HBO MBRT diploma gehaald en vele jaren werkervaring als radiodiagnostisch en radiotherapeutisch laborant. Marjolein is binnen ScoVas al geruime tijd verantwoordelijk voor de Vasculair Closure devices (ProGlide, ProStar en StarClose) en Amplatzer pluggen in Nederland. Dit kan zij uiteraard niet alleen en wordt daarin ondersteund door de andere vertegenwoordigers, die ook allemaal gecertificeerd hiervoor zijn.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Marjolein via marjolein@scovas.nl of 06 52 72 30 28.

 

Rik Pierlo (26 jaar) 

 

Rik woont in Den-Bosch en is inmiddels al een aantal jaren een belangrijke kracht binnen ScoVas. Daarvoor heeft hij met succes de HBO MBRT opleiding afgerond en werkervaring opgedaan als röntgen laborant in het Jeroen Bosch ziekenhuis.

Rik is binnen ScoVas verantwoordelijk voor de neuro-interventie producten van Microvention. Ook bij deze procedures wordt de ProGlide gebruikt en daar heeft Rik een ondersteunende rol in. Daarnaast kan hij bijspringen bij het endovasculaire team waar nodig.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Rik via rik@scovas.nl

of 06 11 23 11 40.

 

Sven van Rossum (26 jaar) 

 

Sven is de sales manager van ScoVas en geeft leiding aan het verkoopteam. Sven heeft in 2012 de HBO MBRT opleiding afgerond. Daarna is hij 3 jaar gespecialiseerd interventie laborant geweest in Tergooi Hilversum/Blaricum om vervolgens de stap naar ScoVas te maken.

Binnen ScoVas is Sven begonnen als vertegenwoordiger van de AAA systemen van Endologix om vervolgens te kunnen doorgroeien naar de rol van sales manager.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Sven via sven@scovas.nl of 06 22 11 65 89.

 

Wij kijken er met zijn allen ontzettend naar uit om u vanaf 1 januari 2018 van dienst te zijn en van Abbott een nog groter succes te maken dan dat het al is.

 

Met hartelijke groet,

 

Het gehele ScoVas team.