ScoVas Medical BV per 1 januari 2018 Sales Agent voor het Abbott endovasculair portfolio in Nederland

In vervolg op de succesvolle samenwerking tussen Abbott en ScoVas Medical BV op het gebied van de Vasculair Closure devices (Perclose ProGlide, ProStar XL en StarClose SE) en de Amplatzer Vascular Plugs,  is besloten de samenwerking te intensiveren.  Dit betekent dat ScoVas Medical BV  per 1 januari 2018 door Abbott is aangesteld als Sales Agent voor het complete endovasculaire productenportfolio. In de nieuwe constructie worden de producten rechtstreeks besteld bij en geleverd door Abbott. Het team van ScoVas is verantwoordelijk voor de verkoop- en applicatie activiteiten.

 

Het betreft de volgende producten:

 
·         Perifere voerdraden: High-Torque Family: Supracore, Steelcore, Spartacore, Command ,Winn, Connect
·         Perifere PTA ballonnen: Armada Family
·         Perifere self-expandable stents (SES): Xpert Pro, Absolute Pro, Absolute Pro LL, Supera
·         Perifere balloon-expandable stents (BES): RX Herculink Elite, Omnilink Elite
·         Perifere drug-eluting stents (DES) : Xience Prime BTK
·         Carotide stents (CAS): X.Act, RX Acculink,
·         Embolic Protection Devices (EPD): RX Accunet, Emboshield NAV6
 

 

ScoVas Medical BV is trots op de nieuwe samenwerking en ziet het als uitdaging om het  marktaandeel van Abbott in de Nederlandse ziekenhuizen te vergroten.

 

Tot 1 januari 2018 kunnen de producten worden besteld bij de huidige distribiteur (TD Medical). In samenspraak met Stephan Crokaert (GM Benelux Abbott Vascular) zullen wij de komende weken contact opnemen met de ziekenhuizen om er voor te zorgen dat er een soepele overgang kan gaan plaatsvinden.  Hierbij is de intentie om nieuwe overeenkomsten af te sluiten zodat de producten vanaf 1 januari 2018 rechtstreeks besteld kunnen worden bij Abbott.

 

Mocht u in de tussentijd vragen hebben kunt u altijd met ons contact opnemen. Dit kan via Sven van Rossum, salesmanager ScoVas Medical, +31 6 22 11 65 89,  sven@scovas.nl of via Stephan Crokaert, GM Benelux Abbott Vascular, +32 479 95 20 55, stephan.crokaert@av.abbott.com