Jochem van der Ham -2411-scovas-jochem website

Jochem heeft sinds 1998 veel ervaring opgedaan met het begeleiden van endovasculaire procedures en international product management bij verschillende grote producenten van endovasculaire producten. Zijn grootste ervaring heeft hij opgedaan zowel in de abdominale en thoracale aneurysmata interventies als in de perifere en neurovasculaire interventies.

 


Michiel van der Ham-2522-scovas-michiel website

Michiel heeft vanaf 1995 bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in de verkoop van medische röntgen apparatuur. Hij heeft een aantal jaar als docent gewerkt op de MBRT opleiding aan de Hogeschool in Haarlem. Tijdens deze periode behaalde hij aan de South Bank University in Londen zijn MSc titel in de Medical Imaging. In 2005 heeft Michiel de overstap gemaakt naar de verkoop en applicatie van endovasculaire perifere producten. Hij heeft de endoluminale bypass met behulp van een gecoverde stentgraft in de markt gezet.

 

Bert van Vliet-2429-scovas-bert website

Bert is sinds 1980 actief in de medische branche. Buiten Nederland heeft hij in diverse landen als Managing Director geopereerd voor één van de wereldwijd leidende producenten van endovasculaire en endoscopische producten. Bert heeft diverse complexe Europese projecten geleid, waaronder de consolidatie van de Tender Departement van zeven landen en het opzetten van een European Key Accounts team.

 

Sven van Rossum

Sven is in 2012 afgestuurd aan de Hogeschool Haarlem voor de voltijd opleiding Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT). Hij is direct als radiodiagnostisch laborant in Tergooi Hilversum en Blaricum gaan werken. Al snel kreeg hij de kans om zich te specialiseren in de angiografie waarbij de interesse was gewekt voor de endovasculaire wereld. Na 2,5 jaar werken als radiodiagnostich laborant zocht Sven meer uitdaging en deze heeft hij gevonden bij ScoVas, waar hij sinds januari 2015 actief is en de verantwoordelijkheid heeft voor de Nellix en AFX in heel Nederland.