MicroPlex Coil Systeem: V-Trak Advanced Coils

MicroVention

 

 

 

MicroPlex Coil Systeem: V-Trak Advanced Coils

 

Verbeterde controle voor de beste coil performance. Het vernieuwde V-Trak Advanced Coil Systeem zorgt voor de beste performance van de meest geavanceerde coils. Het V-Trak systeem is de optimale combinatie van support en flexibiliteit. Proximaal een stabiele hypotube voor support, een getaperde transitie zone van hypotube naar pusher wire en distaal een softe zone voor gecontroleerde veilige plaatsing van de coil. Met behulp van de V-Grip detachment controller worden de coils eenvoudig losgelaten.

Het MicroPlex Coil systeem bestaat uit:

 

  • Complex Advanced framing coil. Effectieve framing voor diverse aneurysma’s. Zorgt voor een perfecte nek coverage en verdeling van de verschillende coil loops. Elke loop veranderd licht van richting wanneer de coil geplaatst wordt.
  • Cosmos Advanced complex coil. Optimale framing doordat loops variabel in diameter zijn. Zorgt voor een perfecte nek coverage én de mogelijkheid om het aneurysma in meerde richtingen te vullen. Ideaal voor framing en filling.
  • Helical Advanced coils. Zachte helical filling coils. Zorgen voor een efficiente packing, makkelijke plaatsing met verbeterde stabiliteit.
  • Hypersoft Advanced en Hypersoft 3D Advanced coils. Een complete lijn van zachte coils. Zachte complex en helical vorm, zorgen voor een goede packing density en makkelijke plaatsing. Sizing aangepast op precisie, niet nodig om te under- of oversizen. Minimale microcatheter deflectie gedurende de plaatsing van de coil.
  • VFC Advanced Versatile Range Fill coils. Revolutionaire coil zoekt en vult ruimte in het aneurysma. “Loops en Waves” zorgen voor stabiliteit, vullen van ruimtes en coil distributie. Eén enkele VFC coil vult een range aan diameters (eenvoudige coil selectie).

 

Mocht u interesse hebben, meer willen weten, of de coils een keer uit willen proberen, neem dan contact op met Rik Pierlo via 06-11231140 / rik@scovas.nl of met Thije Poort via 06-11466593 / thije@scovas.nl

 

ScoVas Medical b.v.

Scovas Medical b.v.

2105 MG Heemstede

Tel nr: 023 7432298

Fax nr: 023 8901299

KvK: 34369199

IBAN: NL43ABNA0459036572

BTW nr: NL821633697B01

Voor meer informatie en specificaties verwijzen wij u naar onze productspecialisten